Dve noći uživanja uz reklame

24 sata 26.11.2008 12:18
Dve noći uživanja uz reklame


Kreativna univerzijada ideja” slogan je pod kojim će biti održana ovogodišnja Mastercard Noć reklamoždera, i to u čast Univerzijade...Da reklame ne moraju samo da vam zagorčavaju život, kao kada vas prekinu dok gledate omiljenu seriju ili dok čekate da počne film, najbolje pokazuje manifestacija Noć reklamoždera koja se kod nas uspešno organizuje već devet godina. Nova fešta za ljubitelje reklama biće održana 4. i 5. decembra u Sava centru.

„Kreativna univerzijada ideja” slogan je pod kojim će biti održana ovogodišnja Mastercard Noć reklamoždera, i to u čast Univerzijade koja će obeležiti narednu sportsku godinu u našem glavnom gradu. Po izboru Žan-Mari Buriskoa biće prikazano 400 reklama, koje su podeljene u četiri segmenta. Zanimljivo je da mnoge od njih nikada nisu prikazane u medijima; neke će biti prikazane u integralnom izdanju, produženim verzijama i originalu.
Noć reklamoždera, koja se održava u 50 zemalja širom sveta, predstavlja jedinstvenu turneju na koju putuju najzanimljivije reklame iz kolekcije Žan-Mari Buriskoa, a u 400 izabranih ove godine ima čak pet domaćih reklama.
- Oni dobijaju 20.000 reklama godišnje od kojih se 400 bira za prikazivanje. Uspeli smo da učestvujemo sa pet reklama sa ovih prostora što je priznanje za krativne ljude koji se bave reklamom kod nas - kaže Goga Grubješić, čija agencija već deveti put organizuje Noć reklamoždera.
I ove godine biće birana najbolja domaća reklama. Trenutno je u toku glasanje za top 25, a vi možete da podržite svoje kandidate glasanjem na našem sajtu www.24sata.rs. Između ostalih, u izboru su reklame za „jelen pivo” „Stvarno važne stvari”, za Državnu lutriju Srbije „Ogrebao sam ‘audi’ ”.
Nagrade će dobiti i najbolje osmišljeni bilbord i neprofitna kompanija, kao i naj brend Srbije.
- Svake godine konkurencija je sve jača što je pokazatelj da smo postali ozbiljno tržište na koje pristižu konkurentne firme, a sa njima i sve bolje reklame - kaže Grubješić.
Za sve posetioce 6. decembra u klubu Plastic biće organizovana žurka. Muziku će puštati DJ Tomas Lakujer.
Program na obe Noći reklamoždera počinje u 20.30 sati. Karte mogu da se kupe po ceni od 700 dinara, na blagajnama Sava centra i Bilet servisa.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak