Dara Bubamara: Adžići postaju Parižani

Svet Estrade 25.11.2008 16:45
Dara Bubamara: Adžići postaju Parižani


Dara Bubamara u Francusku, gde već mesecima živi sa svojim suprugom Milanom Kesićem, preselila mamu, tatu i brata

Parle vu franse, madam Radojka... Rada sa suprugom Milanom Kesićem

Folk zvezda Radojka Adžić - Dara Bubamara, koja je u osmom mesecu trudnoće, odlučila je nedavno da u Pariz, gde živi sa suprugom Milanom Kesićem, preseli svoje roditelje i brata. Dara je pre nekoliko godina svoju porodicu prvo preselila iz Dervente u Novi Sad, pa se posle udaje odlučila na isti potez.

- Dara je odlučila da se preseli u Francusku, gde njen suprug živi i radi već godinama - navodi sagovornik Pressa. - Budući da je u poodmakloj trudnoći, pre mesec dana odlučila je da preseli svoje roditelje i brata u Pariz da bi joj bili u blizini i pri ruci kada u decembru rodi sina Konstantina. Dara, pored svoje porodice, planira da u Pariz preseli i svog najboljeg prijatelja i stilistu Raleta, koji je već u više navrata boravio kod nje. Inače, porodica Adžić živi u jednom od stanova Radinog supruga Milana - zaključuje sagovornik Pressa.

Nova pesma odmah posle porođaja

Dara Bubamara snima novu pesmu, koju će promovisati odmah posle porođaja. Posle velikog uspeha s poslednjim albumom „Zidovi", Dari će nove pesme pored domaćih autora raditi i strani kompozitori. Tako su novi singl uradili poznati francuski i američki kompozitori koji su svojevremeno napravili hit „Samba di Žaneiro" za grupu „Belini". Dara planira da se vrlo brzo vrati i koncertnim aktivnostima - otkriva sagovornik Pressa.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak