OT: Iznenađenje - ispao Đorđe!

Mondo 25.11.2008 15:33
OT: Iznenađenje - ispao Đorđe!


Kakvo iznenađenje! Očekivalo se da Vukašin ispadne sa Akademije Operacija trijumf, ali osmi student koji odlazi ranije je Đorđe Gogov iz Dimitrovgrada.Prema anketama na forumima, Đorđe je bio favorit, ali...Publika je odlučila da se Đorđe pridruži Antoniji, Andrei, Jasmini, Miki, Kristijanu, Milici i Ivani.

U borbi sa svojim drugarom Vukašinom, Đorđe je imao manje glasova gledalaca i nastavak rijaliti-šoua pratiće preko televizije ili live streaming-a na MONDU.

Za presudno Gala veče dobili su da pevaju "sentiše". Vukašin je pevao pesmu "More than Words" grupe Extreme, dok je Đorđe izveo klasik "Soldier of Fortune" od Deep Purple. Potom su energično izveli Kravicovu "Are you gonna go my way".

I Đorđe, ali i Vukašin bili su iznenađeni ishodom glasanja. "Voleo bih da sam ostao malo duže. Sad mi je malo teško, ali ponosan sam na sve", bila je prva reakcija Đorđa.

"U kući sam bio sasvim iskren. Ovo je jako teško, nije nimalo naivno, pod velikim smo pritiskom. Čestitam kolegama koji su bili divni i koji su izdržali do kraja. Želim im svima da uspeju i oni koji su ispali do sada. Nadam se da ćemo se probiti i podići našu muzičku scenu na viši nivo", rekao je metalac iz Dimitrovgrada.

Rešio je i jednu misteriju sa Akademije - pitanje je bilo ko je zaljubljen u Anu Bebić? Izgleda da on, ipak, nije. "Ana je toliko dobra cura, umiljata maca, jednostavno ne može da se ne voli. Ja je stvarno volim kao drugaricu i ne znam ko je zaljubljen u nju", rekao je Đorđe.

Članovi žirija pokušali su da daju podršku Đorđu da prebrodi šok.

"Svi ste ostavili trag. Učinili ste puno za svoju budućnost i svoje živote. Imaš nešto što podseća na Aksela Rouza (Guns N'Roses) i ispred tebe stoji karijera", rekao mu je Tonči Huljić.

Ismeta Krvavac ga je podsetila na obećanje da će je uvesti na svoj koncert, a Đorđe joj je spremno uzvratio: "Bićete moj počasni gost".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak