Nadogradnja noktiju

25.11.2008 15:18
Nadogradnja noktiju


Nokti na rukama u proseku rastu pola milimetra nedeljno, ako vam je to sporo, ili iz nekog drugog razloga niste zadovoljni izgledom i kvalitetom svojih noktiju možete ih nadograditiPostoji nekoliko metoda i ni jedna nije bolna.

Najnoviji način je nadogradnja pomoću specijlanih gelova koji se suše UV lampom. Izlivanje celog nokta od gela, ili samo vrhova, radi se specijalnom četkicom. Nakon toga se naneta masa suši i lakira.

Ovi nokti traju koliko i pavi, koji nesmetano raste. Kućne poslove možete raditi nesputano, kao i kucanje po tastaturi kompjutera. Veštački nokat možete ukloniti acetonom, sami kod kuće.

Veštački nokat može i da se lepi, specijalnim lepkom, ali je ta metoda već zastarela i radi se samo u specifičnim slučajevima. Takav nokat se teže uklanja, a nakon toga ostaju prilično oštećeni prirodni nokti koji se oporavljaju tek kada potuno izrastu.

Zato je bolje da negujete svoje nokte, utvrdite razlog njihovog lošeg kvaliteta, a samo u retkim prilikama da ih nadogradite.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak