Blejk i Ejmi Vajnaus: Seks utroje

Građanski list 25.11.2008 15:12
Blejk i Ejmi Vajnaus: Seks utroje


Ejmi Vajnaus nedavno se obradovala ponovnom susretu sa suprugom Blejkom, koji su proslavili uz bocu votke i ples na jednom gradilištu.Međutim, pevačica sada priznaje kako je njenom braku došao kraj. Istakla je da veza s Blejkom nikad ni nije mogla uspeti jer se zasnivala samo na seksu. Njih dvoje često su eksperimentisali sa seksom jer je Blejk obožavao da isprobava nove stvari. Često su završavali i u seksu utroje.

"Bila je to Blejkova ideja, ali kako je Ejmi i pre bila sa ženom, to joj i nije bio neki problem. Nije im smetalo što svoj krevet dele s trećom osobom jer su tako zajedno probijali granice seksa", rekao je izvor. Kad je Blejk otišao u zatvor, nije više bilo seksa, a s tim je propala i njihova veza. "Gotovo je. Za nas više nema nade", rekla je Ejmi, za koju prijatelji kažu da je u teškom psihičkom stanju.

Blejk je utehu pronašao u nemačkoj manekenki Sofi Šandorf, koja je sve vreme dok je on bio u zatvoru, bila uz njega. "Ejmi je znala da su njih dvoje u kontaktu, ali nije očekivala ovakav rasplet", rekao je izvor blizak paru.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak