Hyundai Srbija: Bojice za bezbednije ulice

Nacionalna Klasa 25.11.2008 11:15
Hyundai Srbija: Bojice za bezbednije ulice


U četvrtak, 20.11.2008. godine, u prostorijama Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V naš poznati slikar Cile Marinković je imenovan za promotera velike akcije Hyundai Auto Beograda "Hyundai bojice za bezbednije ulice" koja je posvećena povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.Gospodinu Ciletu Marinkoviću kao promoteru ove velike Hyundaijeve akcije generalni direktor Hyundai Auto Beograda gospodin Slavc Habič je dodelio auto marke Hyundai Tucson koji na sebi ima nalepnicu sa crtežima dece koji su u prethodnoj akciji "Hyundai bojice za bezbedije ulice" proglašeni za najbolje.

 

Od ove godine Hyundai Auto Beograd je započeo dugoročni projekat aktivnosti u vezi bezbednosti u saobraćaju. Već je organizovao niz aktivnosti kao što je obuka dece u saobraćaju i takmičenje za najlepši dečiji crtež sa temom bezbednosti u saobraćaju. Želja Hyundai Auto Beograda je da automobil koji će voziti gospodin Cile Marinković na ulicama širom zemlje podseća sve učesnike u saobraćaju na bezbednost dece.

 

Prijemu su prisustvovale mnogobrojne zvanice: predstavnici državnih institucija, poslovni prijatelji, predstavnici medija a sve prisutne je zabavljala naša poznata pop-rok grupa "Neverne bebe" koja je u toku večeri izvela svoje najveće hitove.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak