Sigurnost doma

UrediDom.com 25.11.2008 11:07
Sigurnost doma


Dobar sused – siguran dom! – poručuju iz policije. No, jeste li sigurni da se u vreme Europskog nogometnog prvenstva možete dovoljno pouzdati u susede? Svoj dom osigurajte kvalitetnim sigurnosnim proizvodima i sustavima nadzora, dojavljivanja i zastrašivanja počinitelja kriminalnih dela. 

Zaslužili ste da onih nekoliko dana Vašeg godišnjeg odmora, na koje imate pravo, provedete opušteno, sigurno i da vam ostanu samo u lijepom sjećanju. Ne dopustite stoga da vam provala u dom, vikendicu ili automobil pokvare raspoloženje. Poduzmite sve da provalnike odvratite od njihova nauma, no ako njihova hrabrost nadvlada razum, neka provala ostane u ružnom sjećanju njima a ne vama!

Uoči sezone godišnjih odmora, u suradnji s tvrtkama kojima je sigurnost i osiguranje vaše imovine specijalnost, nastojat ćemo Vam ponuditi dovoljno informacija o tehnikama zaštite i suvremenim tehnologijama i proizvodima koje možete pronaći na domaćem tržištu.

Vrijednu sitnu imovinu najbolje je pohraniti u sigurnosne sefove, no i njih treba učiniti lopovima nedostupnima, kako ne biste ostali bez sefa i imovine u njemu. Sigurnost vašeg doma i ureda biti će veća, zakuca li provalnik na sigurnosna vrata, ili barem ona zaštićena sigurnosnim bravama. Postavljanje sigurnosnih vrata uvjetuju i osiguravajuća društva kod kojih bi eventualno željeli osigurati svoju imovinu u slučaju provale i krađe.

Upućivanjem na postojeći sustavom nadzora i alarmnih uređaja hrabrost svakog provalnika stavit će te na kušnju, a policiji u slučaju provale olakšati da počinitelje lakše pronađe i brže kazni. Nisu provalnici jedina prijetnja. Vašu imovinu može ugroziti i neopreznost ili loša namjera drugih osoba koja će rezultirati požarom u vašem domu. Kako bi šteta bila što manja osigurajte se vatrodojavnim sustavom i sustavima zaštite od požara.

Izostane li građanska solidarnost ili se susjedi ogluše o vaš alarmni sustav, koji ponekad aktivira i mačka iz susjedstva, poduzmite sami odgovarajuće radnje i ostvarite kontakt s policijom, vatrogascima, sigurnosnim i drugim službama koje će po službenoj dužnosti ili prema ugovoru preuzeti brigu o sigurnosti vaših objekata i imovine u njima. Dojavnim sustavima informacija o eventualnoj neželjenoj situaciji može doći izravno do policije, osiguranja ili vatrogasaca, kao i do vas automatskim aktiviranjem alarma na vašem mobilnom telefonskom uređaju.

Sadržaje koji pokrivaju ovo područje objedinit ćemo u Top temi: Sigurnost doma. Nadamo se da ćete u njoj pronaći puno toga novoga i zanimljivoga te da će te u svemu predstavljenom pronaći ono što će vam omogućiti da svoj dom, ured ili vozilo osigurate na najbolji način. U odabiru najboljega za Vas pomoći će vam stručnjaci i profesionalci koje ćemo Vam predstaviti na našim stranicama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak