Romantični pedesetogodišnjaci

Politika 25.11.2008 12:51
A u njenim rukama ruža od vas

A u njenim rukama ruža od vas


Ako ste prešli pedesetu i obuzimaju vas napadi romantičnih osećanja, ako ste postali nežniji i pažljiviji, ne brinite, niste ništa manje muškarac nego što ste bili do pre neki dan.Godina u kojoj su muškarci najromantičniji jeste upravo ona u kojoj pune pedeset tri godine. Zašto baš ta ne znamo, ali svojevrsna statistika romantičnih ponašanja nesumnjivo je pokazala da su muškarci upravo tada najromantičniji. Istraživanje u kome je učestvovalo oko 2.000 muškaraca starosti između 18 i 65 godina, pokazalo je da ovako stoje stvari – ako je vaš partner mlađi od 53 godine, možda ćete ipak malo čekati.

Pedesettrogodišnjaci su skloniji romantici i oni su ti koji će svoju dragu vrlo verovatno povesti u šetnju za vreme letnje kiše, ili će joj pripremiti kupku s ružinim laticama u kadi.

U 53. godini muškarci se razbacuju i poklonima kao što su čokolada, cveće i parfemi.

Među onima između 20 i 25 godina svaki četvrti je rekao kako je nedavno devojku odveo na romantičnu večeru. Ali gotovo više od polovine onih iznad 50 godina je izvelo svoju partnerku na romantično mesto.

„Kada muškarac dođe u pedesete ima znatno više iskustva kada je u pitanju ugađanje ženama” – objašnjavaju psiholozi ovu pojavu i dodaju:

„Muškarac u pedesetim je mudriji i zna šta ’pali’ kod njegove partnerke, i verovatnije je da će se više potruditi nego oni mlađi i neiskusniji”.

Sve u svoje vreme, što bi rekli naši stari…

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak