Ovo nipošto nemojte probati

Krstarica 25.11.2008 12:13
Ovo nipošto nemojte probati


Jedna žena optužena je da je izazvala sudar dok je jela pahuljice s mlekom i vozila!Mesto dešavanja ove neverovatne priče je država Ontario u Kanadi.

Svi smo već bezbroj puta čuli da je opasno voziti i pričati mobilnim telefonom u isto vreme. Međutim, ova priča je malo drugačija.

Posle ovog događaja, kanadska policija izdaje upozorenja i o tome da je opasno doručkovati dok vozite svoj automobil! Nadajmo se samo da i naša policija neće morati da izdaje slična saopštenja!

Policija kanadske države Ontario odazvala se nedavno na poziv. U pitanju je bio sudar automobila u kome je sedela mlada žena prekrivena mlekom i pahuljicama! Takav prizor sigurno nisu očekivali na licu mesta.

Policajci su izjavili da je ova 21-godišnjakinja pokušala da jede pahuljice s mlekom - i to kašikom, iz činije - dok je vozila po zaleđenom autoputu! Zbog toga je izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u saobraćajni znak pored puta.

Luiz Lajt je osoba koja je izazvala svu pometnju, nakon čega je i optužena.

Policajci su dodali da Luiz, na svu sreću, uopšte nije povređena u ovom sudaru, ali ju je bilo sramota kada su oni došli na lice mesta.

Izgleda da se i ovakve neverovatne stvari dešavaju u svetu! Ipak, vi ovakvo nešto nemojte probati! Ma koliko voleli svoj automobil, on uopšte nije mesto za doručak!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak