Vaš horoskop za dan: 25.11.2008.

BalkaniYUm 25.11.2008 12:13
Vaš horoskop za dan: 25.11.2008.
OVAN (21.03 – 20.04)

I dalje ste veoma aktivni i spremni da se uključite u neki veliki posao. Mnogi vam zavide na uspehu ali to takođe nije ništa novo za vas. Oslonite se na savete jednog Raka, Strelca ili nekog drugog Ovna. Jarcu je potrebna vaša pomoć.

BIK (21.04 – 20.05)

Danas pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili plan kako da što jednostavnije rešite problem materijalne prirode. Nemojte uzimati kredite i nemojte se opterećivati razmišljanjima o eventualnom neuspehu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06)

Osećate se dobro u društvu komunikativnih osoba jer je najveći broj planeta u Strelcu, čak tri, koje na vas deluju vrlo podsticajno u pogledu karijere u javnosti. Neko želi da vam da na znanje da nije ljut na vas ali vi na to ne obraćate pažnju.

RAK (21.06 – 20.07)

Jupiter i Saturn, dve moćne planete koje se odlično reflektuju na vaš znak. Dobro se osećate u društvu onih koji vam ulivaju sigurnost. Ako ste žena, privlače vas muškarci koji su starii od vas a ukoliko ste „jači pol“, dopadaju vam se ženstvene žene.

LAV (21.07 – 20.08)

Imate veliku potrebu za promenom i pokušaćete da se postavite energičnije prema kolegama. Delujete podsticajno na druge i pokušaćete da nešto organizujete što bi moglo da popravi vaš status na poslu i uključićete u to i one sa kojima ste bliski.

DEVICA (21.08 – 20.09)

Veoma ste ambicozni ali prilično nesigurni jer vam se čini da vam radno mesto nije sigurno, iako ste zadovoljni svojim rezultatima. Nemojte se nepotrebno opterećivati takvim razmišljanjima, nemate dostojnu konkurenciju.

VAGA (21.09 – 20.10)

Dobro se slažete sa vatrenim znacima koji su inventivni i spremni da se sa vama upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno. Dopadate se uspešnoj osobi.

ŠKORPIJA (21.10 – 20.11)

Sve što biste želeli da uradite sada vam se otvara kao realna mogućnost. Mnogo planeta u Strelcu u vašoj astrološkoj kući posla za vas predstavlja sjajnu priliku za uspeh. Neko će pokušati da vas nagovori na nešto na šta nećete pristati.

STRELAC (21.11 – 20.12)

Imate utisak da je došlo vaših pet minuta, ali to se odnosi samo na one koji su rođeni početkom znaka.Veze sa osobama iz inostranstva mo gu biti za vas veoma značajne u svakm pogledu, naročtio ako ste mladi i perspektivni.

JARAC (21.12 – 20.01)

Budite oprezni u radu sa strancima, sa vatrenim znacima i nemojte pred njima otvarati karte. Prilično naporan period za sve Jarce osim za one kojima je podznak u Ovnu, Lavu ili Strelcu. Budite spremni da nešto istrpite, čak i ako vam bude izrazito smetalo.

VODOLIJA (21.01 – 20.02)

Vaš znak je pod uticajem planeta u vašoj astrološkoj kući prijatelja, zbog čega možete uživati u većem društvu. Imate mogućnost da se pokažete u pravom svetlu pred onima koji dobro znaju vaše kvalitete. Ne budite hvalisavi, nego se pokažite na delu.

RIBE (21.02 – 20.03)

Dobro se osećate u društvu prijatelja i takav period će potrajati. Koristite svoje iskustvo ali i svoj šarm da biste došli do cilja. Imate mogućnost da utičete na nekoga do koga vam je veoma stalo i u profesionalnom i u emotivnom pogledu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak