Bojan i Maša Karić: Džet set krštenje

Svet Estrade 25.11.2008 02:08
Bojan i Maša Karić: Džet set krštenje


Bojan i Maša Karić gala žurkom u hotelu „Hajat" proslavili krštenje i prvi rođendan svojih blizanaca Tare Grejs i Teodora FilipaČlanovi porodice Karić u subotu su imali puno razloga za slavlje. Naime, Bojan i Maša Karić, u društvu najbližih članova porodice, krstili su svoje blizance Teodora Filipa i Taru Grejs u crkvi Svetog Marka u Beogradu, na dan njihovog prvog rođendana. Bojanova majka Slavica prisustvovala je krštenju, dok je otac Sreten, koji iz poznatih razloga već duže ne boravi u Srbiji, telefonom čestitao sinu u snaji.

Posle zvanične ceremonije krštenja, gala proslava priređena je u hotelu „Hajat".

- Prema želji Bojana i Maše, krštenje i prvi rođendan njihove dece organizovani su po uzoru na svetske džetseterske običaje, a za potrebe slavlja naručeni su najbolja hrana, najskuplji šampanjac i prelepa slavljenička torta - kaže izvor Pressa blizak Karićima, i dodaje:

Prve čestitke... Goran Karić i Ivana Mišković sa decom stižu pred crkvu Svetog Marka

- Za organizaciju glamurozne žurke bila je zadužena agencija Marije Tarlać i Tamare Paunović, a za slavljenike i najmlađe goste u „Hajatu" je napravljena i specijalna igraonica. U jednoj od svečanih sala hotela napravljeno je nekoliko dečjih soba sa različitim motivima, a njihova izrada i opremanje koštali su nekoliko hiljada evra. I stariji gosti sedeli su za specijalno dizajniranim stolovima, a među zvanicama su se našli i brojni članovi porodice Karić - Jugoslav i Elena, Goran i Ivana Mišković-Karić sa decom i mnogi drugi.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak