Индира Арадиновић: Спавам у мушким гаћицама!

Правда 24.11.2008 22:09
Индира Арадиновић: Спавам у мушким гаћицама!


Популарна фолкерка вредно ради на новом албуму, а нађе мало времена и да се посвети новом хобијуМлада фолк звезда Индира Арадиновић Инди, која је последњих месеци непрестано у жижи јавности, одлучила се на још један занимљив корак. Једна од најлепших домаћих певачица, која тренутно у студију завршава свој нови, други по реду албум, пласираће следеће године колекцију мушког доњег веша са својим надимком, који ће сама креирати.
- Све је почело када су ме моји сарадници наговорили да се за последњи фото сешн сликам у мушким слип гаћицама, које иначе и приватно носим док спавам. У почетку нисам пристала, али сам схватила да би фотке биле несвакидашње, што се показало тачним. Када сам чула коментаре, који су углавном били позитивни, дошла сам на идеју да следеће године и сама креирам мушке гаћице и мајице које ће имати ограничену продају - рекла нам је талентована певачица.
Инди је већ почела да прави скице, а у томе јој помаже стилиста Михаило Вуковић.
- Не бих откривала детаље. Углавном, веш ће бити јако занимљив и мислим да ће се свидети јачем полу. Ако се покаже интересовање, можда проширимо асортиман. Постоје договори да се направи и ревија, на којој бих и лично прошетала неки од модела - открила је Инди за „Правду".
Поред талента за певање и креирање, Инди воли и глуму. Поред бројних обавеза певачица је обећала да ће наћи времена да упише часове глуме како би што професионалније снимала спотове.
IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak