Boris Becker: Verenica me tukla, a onda ostavila SMS porukom

Index.hr 24.11.2008 16:03
Boris Becker: Verenica me tukla, a onda ostavila SMS porukom


Da u poslednje vreme bivšem teniskom asu Borisu Beckeru ne cvetaju ruže ni na ljubavnom planu svedoči i činjenica da je nedavno prekinuo zaruke sa 15 godina mlađom zaručnicom Alessandrom Meyer-Woelden. Čak ni kad je došlo do prekida, nitko nije slutio što se događalo u toj vezi. Naime, nekadašnja legenda bijelog sporta tvrdi da ga je Alessandra ostavila preko SMS-a, dok Alessandra tvrdi da je on nju ostavio preko mobitela. Bivšu zaručnicu Becker je upoznao preko bivšeg menadžera jer je Alessandra njegova kćer.

Prošle je godine porukom u kojoj je pisalo "Ne moraš se pojaviti na mom rođendanu", Boris dan prije 40. rođendana ostavio nizozemsku manekenku Sharlely Kerssenberg, a isto je ponovio prije nekoliko tjedana ostavivši Alessandru "Sandy" Meyer-Woelden, kćer svog bivšeg menadžera.

"Čak mi je i majka rekla da srljam u vezu. Bio sam zaljubljen"

"Svi moji prijatelji upozoravali su me da idem prebrzo. To mi je čak rekla i vlastita majka, ali ja jednostavno nisam mogao protiv sebe. Zaljubio sam se, a kad se zaljubim spreman sam odmah se i vjenčati. Nerijetko sam imao i šljivu na oku jer me tukla, a tko zna što bi se još dogodilo da smo nastavili zajedno živjeti. Ovo mi je stvarno bolno iskustvo, i drago mi je da je završilo", ispričao je Becker.

Njemačka teniska legenda tvrdi da je njihova veza bila prepuna sukoba te kako je i najmanja sitnica izazivala brutalnu svađu. Sandy, dizajnerica nakita i fotomodel, medijima je ispričala da je Boris kriv za prekid, da je on autor sporne SMS poruke i da je on nju ostavio bez ikakvog objašnjenja. Becker, s druge strane, kao autoricu poruke navodi svoju bivšu zaručnicu tvrdeći da mu je, kako bi bila sigurno da ju je dobio, istu poruku poslala čak pet puta.

Z


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak