Najnovija kolekcija tapeta Osborne & Little

Jutarnji.hr 21.11.2008 11:52
Najnovija kolekcija tapeta Osborne & Little


Najnovija kolekcija zidnih tapeta jednog od vodećih svetskih imena u dizajnu tapeta simboličnog je naziva 'Walk in the park'. Kroz kolekciju pokušava se na duhovit način predočiti ljubav prema egzotici.Iz Mebla Vam predstavljamo najnoviju kolekciju zidnih tapeta jednog od vodećih svjetskih imena u dizajnu tapeta Osborne&Little simboličnog naziva “Walk in the park” (šetnja parkom). Kroz navedenu kolekciju pokušava se na duhovit način predočiti ljubav prema prirodnoj ljepoti i egzotici.

Upravo to miješanje dvaju, naizgled, nespojivih kombinaciju daje posebnu draž i atraktivnost ovoj trendovskoj kolekciji. Pored klasičnih tapeta u trendu su i tzv. foto-tapete velikih formata pogodnih upravo za oblaganje jedne čitave površine zida. Ove tapete pogodne su za uređivanje dnevnih i spavaćih soba, kuhinja i blagovaonica, ali također i za interijere restorana i barova koje će izgledati zaista impresivno.

Zidovi u interijerima postaju sve interesantnije površine za dekoraciju, a dokaz tome jest i najnoviji trend - lijepljenje naljepnica ili tzv. stickersa. Stoga u bogatoj ponudi Mebla možete pronaći i naljepnice francuske tvrtke Caselio. Postavljanjem naljepnica različitih uzoraka može se diskretno, ali efektno dekorirati prostor i manje kutke učiniti estetski i interesantnim.

Želite li iz prve ruke saznati sve informacije o novitetima, trendovima u dizajnu i opremi interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente prijavite se na Meblo Newsletter  koji će redovito stizati na vašu adresu

Ne možete li do Mebla, Meblo dolazi do Vas

Prvenstveni cilj Mebla je približiti se svakom kupcu i pretvoriti kupnju namještaja i dekora u jednostavno, brzo i ugodno iskustvo. Iz tog razloga odlučili smo virtualnim putem uzvratiti posjet Vama, našim kupcima, i ponuditi vam najsuvremeniji način kupovine bez napuštanja doma. Vjerujemo da ćete na taj način ne samo uštedjeti na vremenu, već i najbolje odabrati “iz kuće za kuću”.

Posjetite www.meblo.hr i na Meblo Internet trgovini odaberite sve za uređenje Vašeg doma. Samo za Vas pripremili smo brojne akcije i pogodnosti.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak