Izbacite kompjutere iz spavaće sobe

Enterijer.ba 20.11.2008 13:27
Izbacite kompjutere iz spavaće sobe


Ostavite posao izvan spavaće sobe.Kompjuterski monitori i poslovni dokumenti u spavaćoj sobi stvaraju konfliktnu energiju. Kompjuterski monitori potiču probleme slične onima koje stvaraju ogledala i tv ekrani, jer imaju sličnu odražavajuću površinu, dok "poslovna" priroda kompjutera odvraća pažnju, što šteti ljubavi i nježnosti u vezi.

Kompjuteri pripadaju elementu metala, a metal iscrpljuje energiju zemlje, potrebnu za njegovanje i jačanje partnerstva. Nemojte dopustiti poslu da se ispriječi između vas i vašeg partnera. Riješite se svega što sa sobom u spavaću sobu donosi posao; u suprotnom će odnosi u vašoj vezi sasvim sigurno zahladnjeti.Stolni kompjuteri su, s aspekta sukoba elemenata, štetniji od laptopa, čiji je ekran dok su ugašeni poklopljen te tada nema vidljivu odražavajući površini.

Ako živite u jednosobnom stanu ili garsonjeri, gdje nema dovoljno prostora da biste imali radnu sobu, postavite paravan koji će vizuelno odvojiti vaš krevet od radnog prostora.

Zapamtite da bi spavaća soba trebala biti više Yin nego Yang. U njoj je bolje ostaviti energije pritajenijima, simrenima i podložnim odmoru.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak