Unesite toplinu u neutralnu dnevnu sobu

Enterijer.ba 18.11.2008 14:53
Unesite toplinu u neutralnu dnevnu sobu


Pretvorite vaš dnevni boravak u dekorativni uspeh. Recite zbogom monotonoj i neutralnoj prostoriji.Sami napravite zidnu umjetninu

Okačiti nekoliko tanjira oslikanih različitim motivima jedna je od jednostavnijih dekorativnih ideja kojom ćete razbiti monotoniju zidne površine. Naizmjenično okačite tanjire različite veličine. Oko tanjira na zidu oslikajte ram koristeći tamniju nijansu zidne boje  u odnosu na podlogu.

Učinite vašu sofu udobnijom

Na sofu dodajte mnoštvo jastuka. Oslikani, izvezeni i jastuci sa aplikacijama doprinjeti će postizanju toplijeg domaćeg, kućnog izgleda.

Tapacirajte tabure platnom sa uzorkom

Vaš tabure (šamlicu) tapacirajte platnom sa uzorkom koje odgovara dizajnu ostatka prostorije. Platna sa uzorkom su idealna za kreiranje tople atmosfere u prostoriji.Podna staza umjesto tepiha

Vunena podna staza razbit će jednoličnost velikog, neutralnog tepiha, te će unijeti u vašu dnevnu sobu dodatnu dozu topline.


Ne zaboravite na smještaj stvari

Kutak za pohranjivanje novina, magazina i ostalih sitnica, poput sanduka od isprepletenog pruća, vašu dnevnu sobu održat će urednom, a vizuelno će se uklopiti u skoro svaki ambijent.
 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak