Anabela Basalo: Bila sam tri meseca u vezi sa devojkom

24 sata 05.11.2008 14:06
Anabela Basalo: Bila sam tri meseca u vezi sa devojkom


Anabela Basalo, jedna od najpopularnijih domaćih spisateljica, poklonila je 2.000 evra pomoći Specijalnoj bolnici...Anabela Basalo, jedna od najpopularnijih domaćih spisateljica, poklonila je 2.000 evra pomoći Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, osvojenih na akciji koju je organizovala kladionica „Mocart”. S nama je podelila detalje o novoj knjizi i nekadašnjoj vezi sa devojkom
 

- Zašto ste se odlučili da pomoć date baš ovoj bolnici?
- Veoma malo znam o cerebralnoj paralizi, ali imam u komšiluku decu koja pate od ove bolesti i ona su mi veoma draga.
Da li ste se ranije kladili i da li ste bili uspešni?
- Kladim se već pet, šest godina, ali poslednje tri godine baš svakog dana. Mogu reći da sam uspešna; najveće pare koje sam uzela su 115.000 dinara na uloženih 200 dinara.
Imate li nekog ko Vam daje savete u klađenju?
- Ne! Svi misle da su pametniji od vas i pogotovo ako si žena, hoće da ti pomognu. Svaki put kad sam ih poslušala loše sam prošla i od tada sam prestala.
Kako napreduje nova knjiga i koji će joj biti naslov?
- Početkom sledeće godine počeću da pišem knjigu, a meni treba mesec dana da je napišem. Biće iz dva dela i prodavaće se kao jedna. Imena će im biti „Dan kad su muškarci govorili istinu” i „Dan kad su žene govorile istinu”.
Koliko pratite forume i internet sajtove na kojima komentarišu Vas i Vaše knjige?
- Ježim se interneta, foruma i ljudi koji pod nadimkom vređaju druge ljude. Dosta neistina sam pročitala o sebi, imala sam i loše iskustvo da se neko predstavljao kao ja i ugovara sastanke sa ljudima ukoliko mu oni nešto ispune. Opet apelujem na ljude da ne šalju tamo ništa, jer ja nemam svoj imejl.
Da li ste imali nekih problema od kada ste postali zaštitno lice gej akcije „Ljubav na ulice - huligane u zatvore”?
- Nikad, to je neverovatno. Očekivala sam da će se nešto dogoditi. Oni koji imaju nešto protiv su ćutali, a oni koji podržavaju su me hvalili.
Da li ste imali neko gej iskustvo?
- Bila sam u vezi sa jednom devojkom tri meseca, ali tad sam bila dosta mlađa, i shvatila sam da mi više odgovaraju muškarci. Od tada stremim tome da nađem muškarca sa kojim ću imati istu psihičku vezu kao sa ženom, jer sa ženama sam uvek do kraja otvorena i potpuno se razumemo.
Šta može da Vas privuče kod muškarca?
- Moj ukus, kada je reč o muškarcima, je katastrofalan. Veoma sam romantična i nežna, a lepi muškarci hvataju na šarm, tako da mi nije bitan fizički izgled.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak