Mini mikrotalasna rerna

UrediDom.com 29.10.2008 14:24
Mini mikrotalasna rerna


Topli obrok od sada si možete priuštiti i u uredu! IWaveCube je posebno mala, prijenosna mikrovalna pećnica koju, zahvaljujući njenim dimenzijama, možete pospremiti i u radni stol ili je držati na njemu. Oblikom kockice i veličinom kojom zauzima tek oko 30 kubičnih centimetara tek je nešto veći od obiteljske slike na stolu!Ako ste od onih koji padaju na gadgete i već ste svoj radni stol opremili USB hladnjakom, ovaj će vam kuhinjski uređaj pomoći da zamrznuti ručak zagrijete, a pri tom posao ne morate prekidati na više od petnaestak sekundi. U svakom slučaju, uvijek će vam pri ruci biti topla kava ili topli sendvič, pa čak i svježe pečeni croisant.

IWaveCube je praktična mikrovalka koju je, zahvaljujući ručki za nošenje, moguće ponijeti sa sobom na putovanje ili na godišnji odmor i koristiti u apartmanu ili hotelskoj sobi. Ako ste doživjeli da Vam je konobar donio već hladno jelo na stol, možete je ponijeti sa sobom i u restoran. Ovoga puta sigurno će mu zbog toga biti neugodno!

Ova mini mikrovalna pećnica, čiji su tvorci iCube Design i Sharper Image, na žalost nije toliko simpatična i po svojoj cijeni. Uspijete li je pronaći, platit će te je oko 130 dolara, no to i nije previše za one koji žele maksimalnu komociju koju će im ovaj praktični uređaj sigurno pružiti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak