Ambijenta 14.-19.10.2008.

UrediDom.com 15.10.2008 13:34
Ambijenta 14.-19.10.2008.


Ambienta kao međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, danas je vrlo utjecajno okupljalište svih relevantnih subjekata iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja - proizvođača, stručnjaka,dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija, te kao takva i značajan marketinški faktor razvoja domaće drvne industrije i industrije namještaja.Zadnjih nekoliko godina prema istraživanjima mišljenja izlagača, hrvatska drvnoprerađivačka industrija i industrija namještaja, smatraju je najznačajnijim godišnjim događajem grane.

Namještaj je kao i ostali proizvodi i usluge za uređenje doma, roba trajne vrijednosti, te su kao takvi jedno od vrlo snažnih područja interesa i zadovoljenja osnovnih potreba svih slojeva stanovništva - krajnjih korisnika.

Zbog toga sajam, osim poslovnog ima i snažan promotivni karakter i stvarno je mjesto susreta ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, stručnjaka, poslovnih ljudi, krajnjih korisnika i medija.

AMBIENTA je, kao sajam, s nizom stručnih i popratnih događanja te značajnom posjetom, važna za razvoj kulture stanovanja uopće, pa pored izlagača namještaja okuplja sve više i izlagače proizvoda za uređenje interijera, a svoje mjesto nalaze i proizvođači pratećih industrija, posebno proizvođači i trgovci strojeva i repromaterijala za drvnu industriju, kojima su izlagači iz drvne industrije i industrije namještaja, važni poslovni partneri i potencijalni kupci.

Sajam je značajan marketinški alat drvno preađivačke industrije i industrije namještaja posebice za razvoj ove gospodarske grane. Uloga svakog specijaliziranog dobro organizaranog sajma je izuzetno velika za nacionalne proizvođače i trgovce pojedine gospodarske grane. Neosporno je da je uloga ovakve AMBIENTE kakva se razvila u ovih nekoliko godina izuzetno značajna za razvoj hrvatske drvnoprerađivačke industrije i industrije namještaja.

Organizacija nagradne igre za posjetitelje uz anketne upitnike o sponzorima, te svakodnevno izvlačenje vrlo vrijednih nagrada kao i objave u dnevnom tisku, na radio i TV postajama, osim što je utjecala na povećanje posjeta, osigurava pozitivno raspoloženje kod posjetitelja i zadovoljstvo medijskom promocijom kod izlagača.

Svakodnevno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada uz svojevrstan show - glazbu i pjesmu ove godine je to nastup Klape Ragusa, i prisutnosti poznatih osoba iz javnog života, objavljivanje i intervjuiranje dobitnika i sponzora, stvorilo je kod posjetitelja dodatno pozitivno raspoloženje prema sajmu i drvno pređivačkoj industriji i industriji namještaja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak