Dečiji kutak kao mesto iz bajke

Jutarnji.hr 24.09.2008 12:16
Dečiji kutak kao mesto iz bajke


Planirate li kupovinu nove dečje sobe potrebno je voditi računa o tome kako u najvećoj mjeri udovoljiti svakodnevnim potrebama i aktivnostima Vašeg djeteta.Dječji kutak u domu ne mora nužno biti prostran da bi bio ugodan za boravak i druženje. Potrebe i aktivnosti djece mijenjaju se kako ona odrastaju, stoga je pri planiranju dječje sobe tu važnu činjenicu potrebno predvidjeti. Školarcu će, tako, trebati prikladna radna površina na kojoj ne biste trebali štedjeti.

Također, potrebno je osigurati prostor za smještaj knjiga, bilježnica i ostalog školskog pribora. Tinejdžerima će, pak, biti vrlo bitno da imaju dovoljno sjedećih mjesta za prijatelje. Za tu namjenu vrlo su prikladni spužvasti, tapecirani nasloni za krevet koji će ga time preobraziti u kauč ili, mnogima privlačne, udobne vreće.

U Meblovim salonima postoji čitav niz programa dječjih soba koji će zadovoljiti Vaše ukuse i potrebe i što je najbitnije, vaše djece, čije mišljenje nikako ne smijemo zanemariti. Nudimo Vam vrlo praktična rješenja multifunkcionalnih komada namještaja, koji se uz minimalne zahvate mogu prilagoditi dobi djeteta.

Iz Meblovog asortimana može se izdvojiti i bogat izbor tekstila i dekorativnih tkanina koje obogaćuju ambijent dječjih soba veselim bojama i uzorcima. Osim tekstilnog djela, koji uključuje zavjese, prekrivače, jastučiće i podne prostirke, u Meblu Vam nudimo širok asortiman zidnih tapeta za dekoriranje dječjih soba, ali i svih ostalih prostorija u domu. Osborne&Little, Dedar, Marburg, Nina Campbell, Luigi Colani, … samo su neka od zvučnih imena čiji ćete bogati asortiman pronaći u Meblovim salonima.

   

Kao novost u ponudi izdvajamo foto tapete tvrtke Eijffinger te dekorativne naljepnice Caselio  koje će svaki prostor pretvoriti u mjesto iz bajke!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak