Dečije sobe koje rastu s njihovim stanarima

Jutarnji.hr 09.09.2008 14:46
Dečije sobe koje rastu s njihovim stanarima


Početak školske godine idealno je vrijeme za kupnju i uređenje dječjih soba. To je poseban izazov za roditelje i za djecu, koju nikako ne smijete izostaviti iz tog procesa.Proizvođači namještaja prilagodili su se malim stanovima te stvorili programe koji će prostor maksimalno iskoristiti. Neka od rješenja su kreveti na kat, ormari i radni stolovi ispod povišenih kreveta, ladice ispod kreveta, mostovi, pokretni stolovi, ladičari i kreveti koji se, kada nisu u funkciji, mogu odgurati i pospremiti. Kutni ormar riješit će problem neiskorištenog kuta, a klizni se može postaviti na mjesta gdje nema dovoljno prostora za otvaranje klasičnih vrata.

Program dječjih spavaćih soba MAB predstavljaju dvije linije - Fly Team i ekonomičnija Mela. Zajednička točka obje linije je široka mogućnost kombiniranja raznih elemenata od kvalitetnih i ekoloških materijala. MAB prije svega obraća pozornost na dječje potrebe pa stoga u svojim sobama predviđa prostor za ugodno spavanje i učenje, ali i za igru. Paleta boja dječjih soba MAB vrlo je opsežna, a dizajn suvremen i prilagodljiv, pa tako ista soba “raste” s djetetom pretvarajući se iz dječje u mladenačku. Posebna pozornost koja se posvećuje funkcionalnosti elemenata i iskoristivosti prostora očituje se u zanimljivim i praktičnim rješenjima kreveta na kat, mostova, radnih stolova koji se pomiču duž vodilica, pa ih je stoga moguće ukloniti nakon uporabe, dobivajući slobodan prostor. Osim toga, dječje sobe MAB odlikuju se visokom komponibilnošću i prikladnošću svim prostorima, uključujući i potkrovlja.

Dječje sobe Mali Princ dostupne su u  paleti intenzivnih boja te omogućuju razne kombinacije slaganja elemenata funkcionalnog i suvremenog maštovitog dizajna. Mali Princ idealna je soba za predškolsku djecu i školarce, naročito za dvoje ili više djece zahvaljujući ponudi kreveta na kat.

Kompjuterskom simulacijom omogućit ćemo vam da vizualizirate izgled buduće sobe, a naši će vam savjetnici za uređenje predložiti kako najbolje uskladiti namještaj i dekoracije. Pored veselih zavjesa, prekrivača, taburea i tepiha, u Meblu možete pronaći i dječje tapete koje će sobu pretvoriti u prostor iz bajke.

Na početku nove školske godine nudimo popust od 10 posto na dječje sobe Mab i Mali princ. Uz jednu kupljenu zavjesu iz dječje kolekcije Hawai u zelenoj, narančastoj ili žutoj boji, poklanjamo jednu iz iste kolekcije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak